18 Mars: A food experience from heaven.
(English version in the very end)
2 dagar i den lilla gambling staden Shreveport är över och resan går vidare till New Orleans som jag har höga förväntningar om.
I Shreveport bodde vi på andra sidan om Red River och i Bossier City.
Casinot som är den nyaste tillskottet av casinos i staden och heter Margaritaville.
Casinot som har två års jubileum i sommar var fräscht och mordent och i Las Vegas style.
Casinot hade 3 restauranger och en fin pool som vi badade i, då det var soligt och 25 grader.Casinot hade allt...förutom det viktigaste: Poker.
Jag hade på förhand checkat upp detta men det visade sig att man var tvungen att åka till några av dom andra ca 10-talet casinos som fanns i staden.
Närmast låg Horseshoe Casino som låg någon km undan. Ett annat pokerrum fanns på Eldorado - som låg på andra sidan floden.
Vi blev av Neil Wheeler rekommenderade att äta hos Ernest Orleans som tydligen gör så bra mat att kändisar köper och flyger hem maten.
Allt ifrån Bob Hope till Denzel Washington.
Grundaren till restaurangen hade tidigare spelbusiness ihop med bla Johnny Wheeler och Neil och arrangerade Craps i tre år.
Man var vän med sheriffen i staden men "folk pratade för mycket" och man var tvungen att lägga ned efter tre framgångsrika år.
Nu drev hans son restaurangen och han hälsade mig och Linda Välkommen till hans restaurang - som var känd för att servera krabba och hummrar i alla dess former.Ernest frågade oss om han fick "ta hand om oss" och bestämma vad vi skulle äta denna kväll.
Vi tackade givetvis ja.Lokalen var väldigt mysig.
Vi bjöds på en hejdundrande matupplevelse med krabba, hummrar, räkor och kött.Här fick vi en brinnande Lobster Bisque.
En femrättersmeny i världsklass med avslutning där man gjorde en fantastiskt efterrätt vid bordet där man bla flamberande bananer i massor av olika alkoholhaltiga drycker.Även kaffedrinken flamberades.
När vi skulle betala så skakade han på huvudet.
"No, you dont have to pay anything. Neil have taken care of everything. His family have always been nice to us"
Jag tackade Ernest för den fantastiska maten och servicen.
Tanken var att vi efter middagen skulle spela poker, men vi var för mätta för detta.
2 days in the small gambling town of Shreveport is over and the journey goes on to New Orleans that I have high expectations about.In Shreveport, we lived on the other side of Red River and in Bossier City.The Casino is the newest addition of casinos in the city and is called Margaritaville.The casino, which has two year anniversary this summer was fresh and mordent and Las Vegas style.The casino had 3 restaurants and a nice pool we swam in, when it was sunny and 25 degrees.The casino had everything ... except the most important one: Poker.I had pre-checked this up but it turned out that i have to go to some of the others around the 10 casinos that existed in the city.Closest was Horseshoe Casino lying a few kilometers away. Another poker room was at the Eldorado - who was on the other side of the river.We were by Neil Wheeler recommend eating at the Ernest Orleans who apparently does have so good food that celebrities are buying and flying home food.Celebritets like Bob Hope to Denzel Washington.The founder of the restaurant had previous games business together with Johnny Wheeler and Neil.Now drove his son the restaurant, and he greeted me and Linda welcome to his restaurant - which was famous for serving crab and lobsters in all its forms.Ernest asked us if he could "take care of us" and decide what we were going to eat this evening.We thanked of course yes.The venue was very cozy.We were treated to a tremendous dining experience with crabs, lobsters, prawns and meat.A five-course menu of world class finishing where they did a fantastic dessert at the table where they cooked the bananas in lots of different alcoholic beverages.Even coffee drink was in flames.When we would pay Ernest just shook his head."No, you dont have to pay anything. Neil have taken care of everything. His Family Have Always Been nice to us."I thanked Ernest for the fantastic food and the service.The idea was that after dinner to play poker, but we were too full in stomach for this.