2007-06-28 05:42:17
Igår kväll var jag och tittade på finalbordet i Bellagio Cup III, där Jonas Molander ("Molle"), iklädd Gnuf-kläder, lyckades vinna sin första turnering här i USA. Förstapriset var på drygt $100,000. Hoppas att flytet för Gnuf håller i sig under WSOP... ;-)
Åt en riktigt bra middag ihop med en kollega på Corsa Cucina, en italiensk restaurang på Wynn. Kalvcarpaccio till förrätt och den bästa raviolin jag ätit till huvudrätt. Mmm. Efter middagen gick vi förbi en lyxig och snyggt inredd bar (också på Wynn). De hade en liten uteplats på baksidan inringad av buskage. Vi reagerade direkt på hur svalt det var, säkert bara 20 grader där ute. När vi sedan gick hem till Venetian var det den vanliga kvällstemperaturen på 30-32 grader. Alltså måste uteplatsen varit luftkonditionerad på något sätt!!! Only in Las Vegas. 8-)
I dag har jag spelat poker. Venetian och Wynn verkar ha bäst struktur på sina turneringar i $300-$500-intervallet. Båda har 40-60-minutersperioder (lite beroende på buy-in), 5000 i startstack och en mycket trevlig blindsstruktur:
25-50
50-100
75-150
100-200
100-200 ante 25
150-300 ante 25
osv
Caesar's, till exempel, skippar både 75-150 och 150-300 i sina turneringar, och det gör en väldig skillnad.
Jag spelade en $330-turnering på Wynn som startade kl 12. Det var 90 deltagare och 9 priser. Det gick bra länge men efter sex timmars spel åkte jag ut på 21:a plats. Jag hade då på ett varv först förlorat halva stacken med QQ mot KT (där jag gjorde en korrekt läggning på floppen KTx), och sedan resten med 88 mot A2 (all-in pre-flop). Killen med A2 prickade in två tvåor på floppen och fick sedan fyrtal på turn... Ja, ja, det är bättre att det hände idag än imorgon!
Åt grekisk snabbmat till middag och sitter nu och slappar på hotellrummet. Event 45 börjar kl 12 i morgon och jag tänker mest koppla av tills dess. Håll tummarna för mig i morgon!
Åt en riktigt bra middag ihop med en kollega på Corsa Cucina, en italiensk restaurang på Wynn. Kalvcarpaccio till förrätt och den bästa raviolin jag ätit till huvudrätt. Mmm. Efter middagen gick vi förbi en lyxig och snyggt inredd bar (också på Wynn). De hade en liten uteplats på baksidan inringad av buskage. Vi reagerade direkt på hur svalt det var, säkert bara 20 grader där ute. När vi sedan gick hem till Venetian var det den vanliga kvällstemperaturen på 30-32 grader. Alltså måste uteplatsen varit luftkonditionerad på något sätt!!! Only in Las Vegas. 8-)
I dag har jag spelat poker. Venetian och Wynn verkar ha bäst struktur på sina turneringar i $300-$500-intervallet. Båda har 40-60-minutersperioder (lite beroende på buy-in), 5000 i startstack och en mycket trevlig blindsstruktur:
25-50
50-100
75-150
100-200
100-200 ante 25
150-300 ante 25
osv
Caesar's, till exempel, skippar både 75-150 och 150-300 i sina turneringar, och det gör en väldig skillnad.
Jag spelade en $330-turnering på Wynn som startade kl 12. Det var 90 deltagare och 9 priser. Det gick bra länge men efter sex timmars spel åkte jag ut på 21:a plats. Jag hade då på ett varv först förlorat halva stacken med QQ mot KT (där jag gjorde en korrekt läggning på floppen KTx), och sedan resten med 88 mot A2 (all-in pre-flop). Killen med A2 prickade in två tvåor på floppen och fick sedan fyrtal på turn... Ja, ja, det är bättre att det hände idag än imorgon!
Åt grekisk snabbmat till middag och sitter nu och slappar på hotellrummet. Event 45 börjar kl 12 i morgon och jag tänker mest koppla av tills dess. Håll tummarna för mig i morgon!